GNOCCHI SPINAZIE PESTO

Ken jij dit heerlijke aardappel product gnocchi?

Deze gnocchi is de perfecte combinatie met verse spinazie, pesto en champignons!

Ingrediënten voor 2 personen:
400 gram verse gnocchi
400 gram verse spinazie
80 gram champignons
4x eetlepel pesto (ik gebruik zelf de vegan variant) 
1x theelepel peper
1x theelepel paprikapoeder

Olie om in te bakken: 2 x eetlepel rijstolie
Eiwitten: 1 x Vegan burger


BEREIDING

1. Kook 1 liter water
2. Doe voorzichtig de gnocchi's in het kokende water (niet alles in 1 keer erin gooien, geloof me dat is niet te doen).

3. Kook de gnocchi's z'n 4 minuten of als ze naar boven drijven zijn ze vaak al klaar.

4. Wok de spinazie en snijd ondertussen de champignons in plakjes. Voeg de champignons aan de spinazie toe.

5. Als de spinazie geslonken is voeg je 4 eetlepels pesto toe aan de groente. Roer het goed door elkaar. Eventueel kun je

bij behoefte ook kruiden aan de groente toevoegen.

6.Ondertussen bak je de burger of kun je het grillen (voorkeur voor mij).

7. Giet de gekookte gnocchi af en voeg het toe aan de spinazie. Roer de gnocchi er goed doorheen.

8. Serveer de burger op het bord naast de gnocchi-groente mix.

Genieten maar!

Voedingswaarde 1 portie (Vegan burger en vegan pesto variant inclusief bakolie meegerekend)

Calorieën: 700 Calorieën

Eiwitten: 29 gram

Koolhydraten: 70 gram

Vetten: 30 gram

Deel dit bericht met vrienden of familieleden