Kies voor jezelf, door in jouw gezondheid te investeren

Personal Training

Waarom jij met personal training jouw doel gaat bereiken?

We gaan er flink tegenaan, maar wel op een manier die bij je past, met veel persoonlijke aandacht voor het goed uitvoeren van de oefeningen, zodat je blessurevrij kracht en conditie opbouwt en sterker wordt. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt en blijft vinden. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, gaat het je deze keer wel lukken om door te gaan!
Je wordt 1 op 1 begeleid door je coach. Bekijk onder aan de pagina waaruit dit traject bestaat.

Ben je klaar voor verandering? Neem direct contact met mij op!

Bedankt voor uw aanvraag! Pouwels Leefstijl neemt zo snel mogelijk contact met u op!

www.pouwelsleefstijl.nl
Oeps! Er is fout gegaan. Probeer het opnieuw

Wil je graag aan je lichaam werken, maar doe je dat liever samen met een vriend(in)?

In dit personal training traject ga je samen met een vriend of vriendin werken aan jullie lichaam. Voor veel mensen die niet houden van sporten kan dit toch een motiverende werking hebben. Je hebt altijd een trainingspartner waar je het goed mee kan vinden. Dat maakt de trainingen al een stuk leuker!

Door samen met je trainingspartner te sporten maakt het de training misschien al een stuk ongemakkelijker voor je. Tijdens de trainingen werk je aan je kracht en conditie. Bovendien geeft het je een nieuwe lading zelfvertrouwen. Je coach begeleidt jou en je trainingspartner in het uitvoeren van de oefeningen, om zo steeds een stap dichter bij je doel te komen.

Ben je klaar voor verandering? Neem direct contact met mij op!

Bedankt voor uw aanvraag! Pouwels Leefstijl neemt zo snel mogelijk contact met u op!

www.pouwelsleefstijl.nl
Oeps! Er is fout gegaan. Probeer het opnieuw
" Fitter worden doe je samen!"

Hoe lang geleden hebben jullie voor het laatst een gezonde activiteit SAMEN gedaan?

Kies samen voor jullie gezondheid, plezier en een versterkte band in het dagelijks leven!

Samen met jouw kind deelnemen aan dit traject? Versterk de band met elkaar en geniet samen van een DUO training, waarbij we het hele lichaam aanpakken! Wekelijks hebben we uitdagende trainingen voornamelijk met ons eigen lichaamsgewicht. Samen gaan jullie werken aan je gezondheid en merken jullie in het dagelijks leven dat de band tussen jullie wordt versterkt.
  • Versterk de band met je kind 
  • Ontwikkelmeer kracht en conditie
  • Volledige persoonlijke begeleiding 
  • Wekelijks uitdagende trainingen
  • Maandelijks samen evalueren
  • Combinatie van: boksen, functioneel trainen, HITT training en fitness

Zijn jullie er klaar voor? Neem direct contact met mij op!

Bedankt voor uw aanvraag!
Pouwels Leefstijl neemt zo snel mogelijk contact met u op!

www.pouwelsleefstijl.nl
Oeps! Er is fout gegaan. Probeer het opnieuw

Krachttraining voor senioren!

U wil zo lang mogelijk zelfstandig uw dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Denk aan de simpele dagelijkse bezigheden als: traplopen, omkleden, spullen oppakken en nog veel meer. Met mijn plezier en de persoonlijke aandacht die ik aan u bied zal ik er voor zorgen dat uw spiermassa zal toenemen! Naast dat u meer kracht heeft voelt u zich fitter en vitaler! Werken aan uw gezondheid 1 op 1 of samen met uw partner/kennissen? Sporten is geen moeten, maar genieten!

In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen. Blijven bewegen naar mate u ouder word is erg van belang! Doordat ik met u een plan van aanpak maak weet ik wat u nodig hebt om met plezier lekker wekelijks aan de slag te kunnen met mij als uw personal coach.

Bent u er klaar voor? Neem direct contact met mij op!

Bedankt voor uw aanvraag!
Pouwels Leefstijl neemt zo snel mogelijk contact met u op!

www.pouwelsleefstijl.nl
Oeps! Er is fout gegaan. Probeer het opnieuw

Kies voor gezonde, fitte werknemers!

Hoe staat het met de vitaliteit van de medewerkers binnen jouw bedrijf? Fitte werknemers is de beste investering voor jouw bedrijf! Wist je dat het ziekteverzuim flink zal afnemen wanneer zij gezonder leven? Veel voorkomende gezondheidsklachten zowel fysiek als mentaal kun je met een gezonde leefstijl verminderen met als eindresultaat een sterk en gezond team dat optimaal werk kan verrichten.

Pouwels Leefstijl adviseert graag om meer gezondheid op de werkvloer te krijgen met als resultaat je bedrijf en de band met je werknemers te optimaliseren.

Pouwels Leefstijl biedt een uniek concept aan speciaal voor bedrijven. Naast de trainingen op locatie bekijken we samen de resultaten van de werknemers doormiddel van Health-checks.