POUWELS LEEFSTIJL

Wat ik voor jou kan betekenen? Wat jouw doel ook mag zijn op het gebied van fitness, voeding, leefstijl of ontspanning. Met passie en plezier sta ik altijd voor jou klaar. Ik kan niet wachten om jou stap voor stap te coachen richting het doel dat jij voor ogen hebt!

Lees meer:

Over Pouwels Leefstijl

Mijn naam is Simone. Ik ben de eigenaresse van Pouwels Leefstijl en ben jouw fysieke en/of online personal trainer, gewichtsconsulent en healthcoach in 1! Met mijn passie, kennis en energie help ik jou stap voor stap in het ontwikkelen van een nieuwe leefstijl en deze ook te behouden!

In het verleden heb ik veel met verschillende doelgroepen gewerkt. Ik ben gespecialiseerd in het geven van trainingen die zorgen voor meer conditie, kracht, balans en een top uithoudingsvermogen. Uit eigen ervaring weet ik als geen ander dat een gezonde leefstijl met de juiste voeding en training ervoor zorgt dat je een strakker, fitter en slanker lichaam ontwikkeld. Ook maak je je mindset ijzersterk!

Deze leefstijl heeft mijn leven compleet verbeterd! Dagelijks kan ik beter presteren en ben ik stressbestendig doordat ik mijn trainingen gebruik als uitlaatklep!

Volg Pouwels Leefstijl ook op Facebook!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wat jouw doel ook mag zijn op het gebied van fitness, voeding, leefstijl of ontspanning. Met passie en plezier sta ik altijd voor jou klaar. Ik kan niet wachten om jou stap voor stap te coachen richting het doel dat jij voor ogen hebt!
Ga naar contact >Ga naar diensten >Ga naar reviews >