Massagebehandelingen

Heb je een drukke of stressvolle periode achter de rug en ben je even toe aan wat ontspanning, of ben je een intensieve sporter en wil je topprestaties kunnen blijven leveren? Een massagebehandeling is de perfecte manier om zowel fysiek als mentaal even lekker te ontspannen. Maar ook om je spieren even goed los te maken. Pouwels Leefstijl biedt 2 verschillende massagebehandelingen, daarnaast zijn massageabonnementen ook mogelijk.

Pouwels Leefstijl maakt bij de massages gebruik van etherische oliën. Deze oliën werken antibacterieel en bieden verlichting bij verschillende klachten. De geuren van de oliën hebben een kalmerende werking op de geest. De oliën hebben ook elk een eigenschap die van toepassing kan zijn op een bepaalde stemming.Klik hier om direct contact op te nemen!

Sportmassage

Een sportmassage wordt veel toegepast bij fysiek actieve mensen. In tegendeel tot een ontspanningsmassage wordt er bij een sportmassage druk uitgeoefend op de spieren. Door het uit oefenen van druk op de spieren komt het bindweefsel los, zo kunnen knopen uit de spier gemasseerd worden. Het resultaat van zo'n massage is dat de spieren weer optimaal kunnen bewegen.

Een sportmassage biedt verschillende voordelen, een aantal daarvan zijn:

  • Verbeteren van lichamelijke prestaties
  • Voorkomen van blessures
  • Verlichting na fysieke inspanning
Contact opnemen

Ontspanningsmassage

Het is goed om zo nu en dan de tijd te nemen voor wat fysieke en mentale ontspanning. Een ontspanningsmassage bied deze ontspanning. De massage zorgt er daadwerkelijk voor dat lichaam en geest weer in balans komen.

Een ontspanningsmassage biedt veel verschillende voordelen, een aantal daarvan zijn:

  • Vermindering van slapeloosheid
  • Verlaging van cortisol niveau
  • Verlaging van de bloeddruk
  • Voorkomen van psychische klachten
  • Loslaten van opgebouwde spanningen
Contact opnemen

Vul dit formulier in om de bestelling direct te voltooien.

Bedankt voor uw aanvraag! Pouwels Leefstijl neemt zo snel mogelijk contact met u op!

www.pouwelsleefstijl.nl
Oeps! Er is iets fout gegaan, probeer het opnieuw.