1-0p-1 Coaching

Wil jij graag aan je lichaam werken, maar kun je vanwege je drukke agenda geen personal trainingen volgen, of doe jij de trainingen liever in je eigen sportschool? 1-op-1 Coaching biedt hier de perfecte oplossing voor! Je krijgt een gepersonaliseerd programma die je op elk moment op jouw locatie kunt uitvoeren. Vraag je je nu af hoe je zonder personal trainer toch resultaat gaat behalen?

Lees verder

Massagebehandelingen

Heb je een drukke of stressvolle periode achter de rug en ben je even toe aan wat ontspanning, of ben je een intensieve sporter en wil je topprestaties kunnen blijven leveren? Een massagebehandeling is de perfecte manier om zowel fysiek als mentaal even lekker te ontspannen. Maar ook om je spieren even goed los te maken.

Lees verder

Personal Training

We gaan er flink tegenaan, maar wel op een manier die bij je past, met veel persoonlijke aandacht voor het goed uitvoeren van de oefeningen, zodat je blessurevrij kracht en conditie opbouwt en sterker wordt. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt en blijft vinden. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt, gaat het je deze keer wel lukken om door te gaan!

Lees verder