Corona maatregelen bij Pouwels LeefstijlPersonal training bij Pouwels Leefstijl

Gelukkig kan Pouwels Leefstijl haar diensten voort blijven zetten. Pouwels Leefstijl geeft 1 op 1 trainingen of in groepjes van 2 personen. De aantallen zijn dusaltijd minimaal waardoor de 1,5 meter afstand tussen de sporters en de coachmakkelijk uit te voeren is De sporters dienen voor binnenkomst hun naam encontactgegevens te noteren en hun handen te desinfecteren voordat we aan deslag gaan.
Wanneer de sporters of de coach zelf last heeft van onduidelijkheden of incontact is geweest met iemand die corona heeft worden de trainingen tijdelijkgeannuleerd.


Massagebehandeling bij Pouwels Leefstijl

Massages bij Pouwels Leefstijl zijn nog steeds mogelijk met een aantalaanpassingen volgens de protocol. De masseur draagt een mondkapje tijdens demassage. U mag er zelf voor kiezen om ook bij binnenkomst een mondkapje tedragen. Voordat u een massage boekt ontvangt u een corona gezondheidscheck permail. Bij een verkeerd antwoord van de checklist zal de massagebehandelingtijdelijk worden geannuleerd.Deze check moet ingevuld worden naar waarheid voordat de massage kan wordenvoortgezet. De klant dient voor binnenkomst zijn/haar contactgegevens tenoteren en hun handen te desinfecteren voordat we aan de slag gaan.
Indien hier vragen of onduidelijkheden over zijn kunt u altijd contact opnemenmet Pouwels Leefstijl.